Diens Dragers
29 april 2018

Vernieuwde website, ON beurs en meer :D

Goedemiddag allemaal!

Iedereen bijgekomen van Koningsdag 2018? Wij zijn als gezin eindelijk een weekendje samen en lekker aan het luieren…alleen dingen die écht moeten, laten we niet liggen. Vooral genieten van elkaar!

Waar ik de afgelopen periode mee bezig ben geweest?

De aanschaf van een nieuwe naaimachine waardoor mijn werk er mooier uitziet en de aangiftes voor de belastingdienst. Voor ondernemers een hele kluif kan ik je vertellen.

Verder probeer ik -naast de gewone planning- te werken aan een flinke voorraad voor de losse verkoop. De planning in juni loopt al flink vol en er zal niet voor iedereen voor de grote zomervakantie een plekje in de planning zijn. Wij zijn zelf van 1 t/m 14 augustus met vakantie. Ik zal stiekem nog weleens wat werk doen en reageren op berichtjes, maar ik ga NIET (neeeeheeeeeej, echt niet!) achter mijn naaimachine zitten 😉 Enniehoe het kan dus zijn dat je dan geen custom meer kunt laten maken. Maarrrrr have no fear: er is dan dus nog een voorraad!

Ook werk ik aan verbetering van het uiterlijk van de webshop. Ik hoop héééél hard dat het hierdoor nog overzichtelijker wordt voor jullie.

De ON beurs is 9 juni. Alweer heel gauw! Ik sluit mij aan bij de stand van Draagkracht Utrecht. Gewoon omdat het zo gezellig is en jullie van alles te kunnen vertellen over Twist en er is altijd tijd voor een pas-sessie. Wedden dat je hem niet meer afdoet 😉 De Twists verkopen we namelijk allemaal voor €160,– inclusief de luxere varianten 😮 Grijp je daar toch mis? Dan krijg je een folder mee naar huis met 10% beurskorting op je custombestelling.

Oeh en Twist is ook bezig met iets nieuws…iets spannends en unieks in Nederland! Houd onze sneakpeeks goed in de gaten. Jullie kunnen hiervoor de Facebook pagina van Twist en Draagkracht Utrecht volgen. De release is op de ON beurs!!

Voor iedereen (nog) een superfijne meivakantie gewenst!

Liefs,

Nadine

P.s. voor degenen die de ON beurs (Ouders Natuurlijk Beurs) niet kennen? Check de Facebook pagina voor meer informatie: Ouders Natuurlijk Beurs!

Stuur een appje!