Diens Dragers

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Danielle Danielle uit Barneveld schreef op 22 september 2019 om 11:35:
Wow! Wat is de drager mooi geworden. Er is echt precies rekening gehouden met mijn wensen en hij is nog mooier dan verwacht! Nadine houdt je op de hoogte van updates, zeer fijn in communicatie. Ik kan niet wachten tot ik hem kan proberen met de newborn, eind november. Het lijkt me ook ideaal met de andere twee (3,5 en 1,5 jaar) maar met dikke buik is dat afstellen ook wat lastig nu 😉 Ik ben meer dan tevreden, een absolute aanrader!
Ariënne Ariënne schreef op 6 mei 2019 om 14:37:
Hoi! Via de hoek "met liefde dragen en delen" kon ik een prachtige kleuterdrager overnemen. Dankzij deze drager kon ik met mijn zoon (autistisch genoeg om te stagneren met lopen op voor hem onbekende plaatsen) genieten van onze vakantie in Spanje. Liefs Arriënne Denayère en Merlijn
Nonja Nonja schreef op 3 maart 2019 om 22:14:
We mogen al een tijdje van onze geweldige twist genieten. Hij heeft ons veel liefde voor zowel onze jongste van 8 maanden als onze oudste van 2,5 jaar. Als je eenmaal door hebt hoe je moet afstellen twist je ook heel makkelijk van klein naar groter en andersom. Het contact met Nadine is echt super fijn. Zo'n lieve vrouw met het hart op de juiste plaats. We hebben vaak gebeld omdat ik op het begin de twist niet goed afgesteld kreeg. Ze maakt altijd tijd voor je. Ik zou iedereen een twist aanraden je zult er zeker geen spijt van krijgen!!
Melissa Dejaegher Melissa Dejaegher uit Adegem schreef op 3 maart 2019 om 21:58:
Fijne, lieve dame. Al 2 customs laten maken met toebehoren, alles naar wens! Je merkt de passie en liefde in en voor haar werk! ❤
Renée Renée schreef op 3 maart 2019 om 21:46:
Al vier geweldige, op maat gemaakte draagzakken laten maken. - gewone Twist - Mei Tai variant Twist - 2x Mei Tai variant pre school XXL Nadine denkt echt met je mee en vervult je eigen wensen. De Twist is echt ideaal! Van newborn tot kleuter te gebruiken en ja! het werkt echt! Lieve Nadine, bedankt voor je liefdevolle zelfgemaakte producten!! Wij dragen gezellig nog eventjes door.
Thari Thari uit Dordrecht schreef op 3 maart 2019 om 21:38:
Op de Negenmaandenbeurs een twist aangeschaft. Wat een super fijne draagzak! De enige draagzak die ik echt lekker vind zitten! Daarvoor alleen maar doeken gebruikt. Mijn zoontje vind hem ook fijn. Ik ben er heel blij mee! Dankjewel!